lauantai 7. toukokuuta 2016

Kefiiri on tuoretta ja terveellistä maitojuoma

Maito kefir on tuoretta ja terveellistä maitojuoma, joka on luotu lisäämällä kefiiri jyvät tuoretta maitoa. Lisäyksen jälkeen rakeiden maito alkaa käydä maitoa. Tällä käyminen tuloksena valon alkoholipitoisuus meijeri juoda johdonmukaisuutta juotava jogurtti. Kefir sisältää oikeakätisesti bakteerit ja hiivat.

Tehdä kefir on helppoa itse. Sinulla ainekset vain maitoa ja kefir jyvät tarvitaan. Fermentoidaan maito kestää yleensä 24 tuntia. Kefiiri jyvät saada takaisin tuoretta maitoa kefir joka päivä. Kefir käyteaine tai kutsutaan myös kefir jauhe on yleensä vain tekee yhdessä tai useammassa erässä.

Kefir on runsaasti B12-vitamiinin, B1 ja vitamiini K. Se on erinomainen lähde probiootteja. Nykyään tasapainoisen ja monipuolisen ruokavalion ja terveiden elämäntapojen on tärkeää. Yleisesti uskotaan, että kulutus kefir monia positiivisia terveysvaikutuksia kehoon.

Kefir tai kefir jyvät fermentoida asetettava myyntiin eri nettikaupoissa. Jotkut bio tai luomuruokaa kaupat tarjoavat myös kefir, yleensä jauheen muodossa. Jos olet vähän aikaa voit parhaiten käyttää jauheen muodossa, haluat tehdä todellisia perinteinen kefir sinun täytyy ostaa elävän kefiiri jyvät. Kefirshop.eu ja Kefir verkossa tarjoavat kahdenlaisia ​​kefir näihin epäpätevä Kefirshop.eu lähettää kefir jyvät Suomessa.

kefiiri jyvät

1 kommentti:

  1. Kannattaisiko oikeasti kieltä osaavan kirjoittaa ensi kerralla blogia sen sijaan, että käännetään suoraan Google translatorilla? Hienoa mainosta yritykselle, kun sanakirjakäännös sanoo omaa firmaansa epäpäteväksi :D

    VastaaPoista